JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Impresszum

A Nap-Ház Napenergia Hasznosítás alapítója és a weblap tulajdonosa:
Varga VirágImpresszum - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás
Cím: 8412 Gyulafirátót, Füzesi u. 13.
E-mail: [email protected]

Tárhely szolgáltató, üzemeltető: RealGen Kft.
Bakonyszentiván, Béke u. 11.
[email protected]

 


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a tulajdonos kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A tulajdonos tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A tulajdonos weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonos jogosult.

A Nap-Ház logó és a használt terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a tulajdonosok kereskedelmi védjegyei.
A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A tulajdonos azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A tulajdonos weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a tulajdonos akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a tulajdonos semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a tulajdonos kifejezetten kizárja.

A tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a tulajdonos weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A tulajdonos egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.