JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

> Cégeknek, intézményeknek

“Kezeld befektetésként energiafogyasztásod!
A nem realizált kiadás tulajdonképpen profit.”

Fektess be saját energetikai rendszeredbe, építs ki napelemes rendszert az energiára fordított számláid csökkentéséhez, használd a nap által korlátlanul biztosított energiát ingyen!

“Egy átlagos vállalkozásnak is lehet napelemes rendszere?”

Cégeknek, intézményeknek - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás

A napsütésben rejlő energiát az űrállomásoktól kezdve a családi házakig bárhol fel lehet használni, és ezt már minden környezettudatos, fenntarthatóságra törekvő és energiafüggetlenségre vágyó ember felismeri.

Mondhatjuk, hogy az űrtechnológia az épületek tetején!

Leginkább a környezetszennyezés és a globális felmelegedéssel járó veszélyek miatt látja be a világ a 21. században, hogy az alternatív, megújuló energiatermelési megoldásokra egyre nagyobb szükség van. Mára már bebizonyosodott, hogy gazdaságilag is nagyobb hasznot könyvelhettek el azok a nagyvállalatok, városok, sőt egész államok, akik a CO2 kibocsátás mentes áramtermelés mellett döntöttek. Tulajdonképpen ugyanez a haszon, akár egy vállalkozás vagy egy családi ház tulajdonosa számára is elérhető.

A napelem (fotó-voltaikus rendszer) mögött álló technológia mostanra odáig fejlődött, hogy egy kisebb, nagyobb épület is teljesen ellátható elektromos árammal. Az energiafelhasználástól függően az elektronikai eszköz egy része, a világításon át egészen komoly áramfogyasztókig működtethető azzal az energiával, amit a napsütéses órák alatt a napelem rendszer megtermel.

“Bele merjek kezdeni a napelemek felszerelésébe?”

Cégeknek, intézményeknek - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás

Az energiaellátás újszerű megközelítésétől való tartózkodás teljesen érthető, hiszen hiába a több évtizedes múlt, mégsem tudunk eleget erről a technológiáról. Rendszeresen tapasztaljuk, hogy nagyon sok a kétség, a bizonytalanság leendő ügyfeleinknél, nem is feltétlenül a működéssel, mint inkább a hatékonysággal, és a gyakorlati megközelítéssel kapcsolatban. A különböző weboldalakon pedig nem egyszerű megtalálni a válaszokat, hiszen a legtöbb cég csak eladni akar.

Mi úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a napelem rendszerekkel kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és a lehető legnagyobb részletességgel adunk válaszokat.

A fotó-voltaikus energia befektetésnek – aminek biztos elhatározáson kell nyugodnia – lényege, hogy ezzel egészen új dimenzióba helyeződik a céged energiaellátása. Az üzembe helyezéstől kezdve, ugyanis már nem csak fogyasztó, de villamosenergia termelő is lesz a cég egyben!

Képzeld el, hogy nagyon sok villamos fogyasztóhoz, eszközhöz te magad termeled meg a villamos energiát! Az éves szinten több mint 2000 órán keresztül rendelkezésre álló Nap fényének erejével válsz gyakorlatilag függetlenné a szolgáltatóktól, miközben a klímaváltozás megállításában is részt veszel. Már ott tart a technológia, hogy nem csak magadat látod el, mert a ma felszerelt napelem panelek generációknak termelik majd az áramot, így unokáid is élvezhetik a most meghozott döntésed eredményét! Ehhez csak annyi kell, hogy legyen bátorságod már most napelemeket telepíteni az épületek tetejére, udvarra, vagy oda, ahol a lehető legtöbbet tudsz velük elérni.

“Hogyan tudhatok meg konkrétumokat erről a lehetőségről?”

Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk megfogalmazni céljaidat.

Mire szeretnéd használni a napelemeket? A villanyszámlák költségeit szeretnéd kiváltani? Vagy ezeknél többet is tervezel magadban?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas-e az épület a napelemes rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető lejtésszöge? Az árnyékolással, a szórt fénnyel mi a helyzet? Megválaszoljuk a kérdéseidet, segítünk döntési helyzetbe kerülnöd.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét, teljesítményét.

Megmutatjuk, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó alkatrészt úgy elhelyezni, hogy az a szükséges módon védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden lehetséges kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel előnyeivel kapcsolatban, ne habozz bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért megyünk el hozzád, hogy segítsünk.

Nagyon egyszerűen: kérj személyre szabott energiahasznosítási ajánlatot:

Tovább: Ajánlatkérés napenergia hasznosításhoz.