JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Műszaki információk

Csak a legjobb, legmegbízhatóbb gyártók termékeivel dolgozunk.

A napelemeknél különösen fontos, hogy milyen minőségű egységekkel dolgozunk, hiszen az elkészített energiatermelő rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért kizárólag a legmegbízhatóbb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA, Fronius vagy a Schletter.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás - SHARP Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SMA Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | Fronius
Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SCHLETTER Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SOLAR edge Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | WEIDMÜLLER

1959 óta foglalkozik a SHARP a napenergiával. A környezet és klímavédelem iránti felelősségtudatuk teszi a SHARP-ot igazi globális hajtóerővé a napelemes rendszerek kutatása és fejlesztése terén. A SHARP napelemei megtalálhatók otthonoktól kezdve, a műholdakon át, a világítótornyokon keresztül, a közúti forgalomban és ipari alkalmazásokban mindenhol. A szerteágazó alkalmazások széles köre a bizonyíték arra, hogy a SHARP napelemek sokféle környezetben használhatók.

Miért jársz jól, ha SHARP napelemet választasz?

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SHARM napelemVilágelsők a napelem rendszerek világában. A SHARP gyártott először sorozatban napelem cellákat, és azóta évről évre dönti meg a teljesítményi és hatásfok rekordokat.
A legkomolyabb rendszerekhez is a SHARP-ot használják. Ez így van, a legegyszerűbb napelemes zsebszámológéptől kezdve, az űrben keringő műholdakig, mindenhez képesek energiát előállítani.
A legjobb teljesítményt és hatásfokot biztosítják. A gyárai a világelső Toyota minőségbiztosítási rendszer szerint működnek. Minden egyes legyártott modult laboratóriumi körülmények között tesztelnek, és ezekről mindenki által elérhető mérési jegyzőkönyvek készülnek.
Az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A SHARP monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, így ellenállnak a legkomolyabb időjárási viszontagságoktól kezdve a legapróbb mikro rezgésekig bárminek.
Kiemelkedő garanciát vállalnak. A SHARP minden napeleme esetében garantálja, hogy 25 éven át minimum 80%-os teljesítményen fog működni!
Könnyen elérhetőek bárki számára is. A világelső japán vállalat kiterjedt európai infrastruktúrával rendelkezik, így az információkéréstől kezdve a garanciaérvényesítésig mindent, gond nélkül elintézhetünk rajtuk keresztül.

Válaszd a SHARP napelemeit családi házadra is, hogy hosszú évtizedekig élvezhesd a fotó-voltaikus rendszer nyújtotta környezetbarát energia biztonságot és az ezzel járó anyagi hasznot.

Inverterek

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia Hasznosítás | SMA InverterA napelem rendszerek egyik legfontosabb eleme az inverter. Az inverter a legdrágább egysége a rendszernek, de az egyik legmeghatározóbb is. Mi az SMA invertereket ajánljuk a Solar Edge, és a Fronius mellett. Az inverter a nap energiájából kinyert egyenáramot alakítja át váltóárammá, amit rá lehet kapcsolni a hálózatra.

Fontos dolog, hogy nagyon jó minőségű és megbízható legyen. Átlagos működési idejük 15 év, de utána is csak szervizelésre van szüksége, nem szükséges a csere.

Tartószerkezet

A tartószerkezet fogja a napelem paneleket stabilan, a megfelelő helyen, és szögben. Sokszor olvashatjuk, hogy több tetőszerkezet nem felel meg a napelemek elhelyezésére a helyhiány, vagy a rossz dőlésszög miatt. Ilyen esetben a földre kell telepítenünk a napelemeket. Mindkét esetben szükséges a stabil tartószerkezet, mivel ez az, ami a vázát biztosítja a rendszernek.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia HasznosításA tartószerkezetek gyártói közül mi a Schletter márkát ajánljuk, és ügyfeleinknek is ezt szereljük be. A Schletter márkára jellemző, hogy csak minőségi alapanyagokkal, nyersanyagokkal dolgoznak, ezért a szerkezet nem öregedik el, nem lesz idő előtt használhatatlan. Hosszú évekig fogja tartani a napelem paneleket. A tartószerkezet minden időjárási viszontagságoknak ellenáll, így sokáig nem lesz vele gondunk.

A napelem rendszer biztonsága

Egy komoly ráfordítással létrehozott villamosenergia termelő rendszer esetében gondoskodnunk kell a saját, a család, a munkatársak biztonságáról is. A túlfeszültség elleni védelem alapkövetelmény. A viharos időjárás, a villámcsapások komoly károkat okoznak, illetve okozhatnának e védelmi rendszer kiépítése nélkül.

Műszaki információk - Nap-Ház Napenergia HasznosításA legjobb megoldás ezekre az esetekre a megelőzés egy úgynevezett túlfeszültség elleni védelem kialakításával. A Weidmüller túlfeszültség védelmét ajánljuk minden ügyfelünknek. A túlfeszültség olyan feszültség, amelyek meghaladják a szigetelés mértékét. Ha a túlfeszültség védelem megfelelő, akkor nagyon kevés az esély, hogy bejut a napelem rendszerbe. A védelem érdekében a szigeteléseket összehangoljuk, és megoldjuk, hogy a kombinált áramkörön ne jöhessen létre a túlfeszültség.

Megbízhatóság és minőség

Az előzőekből kiderül, hogy számunkra mennyire fontos a minőség. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha mi ennyire magas, prémium minőségű termékeket kínálunk, akkor vajon drágábbak vagyunk-e, mint mások? Szerencsére nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy nem. Az előző évek alatt kialakítottunk egy nagyon jó partnerséget ezekkel a cégekkel, így mi már kedvezőbb áron szerezzük be az egységeket mint mások. Első kézből  fog eljutni a termék a megrendelőhöz. A jó árak mellett kiemelkedően fontos nálunk a garancia. Minden felszerelt rendszerre 10 év garanciát adunk, ezzel is garantáljuk számodra, hogy megbízható partnerre találtál.

Összegezve, ha fontos neked a globális felmelegedés megfékezése, ha nem szeretnéd még sokáig a villanyszámlákat fizetni, ha szeretnél megszabadulni a szolgáltatóktól való kitettségnek, akkor neked való a napelemes rendszer. Amennyiben minket bízol meg a kiépítéssel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű, több évtizedeken keresztül használható rendszer lesz a házad, épületeid tetején.

Kérd ajánlatunkat, nem fogsz csalódni.